Schoonmaakbedrijf Reinders

Schoonmaakbedrijf Reinders

Schoonmaakbedrijf Reinders is al meer dan 30 jaar actief in de schoonmaakbranche in omgeving Roermond. Voor iedere schoonmaak situatie kan Reinders u een gepaste dienst leveren. Of het nu kantooronderhoud, glasbewassing of vloeronderhoud is, voor al uw schoonmaakwerkzaamheden staan wij voor u klaar op tijden waarop het u het beste uitkomt. Door onze ervaring en professionaliteit voeren wij uw schoonmaakwerkzaamheden met de grootste zorg en precisie uit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.

Een schone werkplek is een prettige werkplek. Schoonmaakbedrijf Reinders maakt dit voor u mogelijk én tegen een redelijke prijs. Bovendien bent u door onze jarenlange ervaring gewaarborgd van een zeer goede kwaliteit schoonmaakwerk en interieurverzorging. Door ons reguliere onderhoud zorgen wij ervoor dat uw kantoor er altijd verzorgt en representatief uit ziet én uit blijft zien.

Uw bedrijfspand is uw belangrijkste visitekaartje. Een goed onderhoud is daarom natuurlijk een pré. Schone ramen en kozijnen horen hier natuurlijk ook bij. Schoonmaakbedrijf Reinders wast uw ramen en kozijnen, van binnen en/of van buiten. Op deze manier blijft uw bedrijf er representatief uit zien.

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden biedt Schoonmaakbedrijf Reinders ook vloeronderhoud. Naast dat vloeronderhoud er verzorgt uitziet zorgt het ook voor een langere levensduur van uw vloeren. Bij een juiste behandelmethode kan uw vloer jaren langer mee. En dat kan u flink schelen in uw portemonnee.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Goed en betrouwbaar bedrijf. Eigentijds / vriendelijk, positieve uitstraling.
Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glazenwasser-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schoonmaakbedrijf Reinders
Rijksweg Noord 29
6071KS Swalmen

+31 (0)475 326648

Deel deze pagina

Schoonmaakbedrijf+Reinders img