The Clean Window

The Clean Window

Het eerste wat klanten zien als ze bij u langskomen is het gebouw waarin u gevestigd bent. Een schoon gebouw is uw visitekaartje.

Glazenwasser- en schoonmaakbedrijf The Clean Window zorgt ervoor dat u met uw gebouw een eerste goede indruk maakt.

We zorgen ervoor dat uw ramen tijdig en grondig worden gereinigd. Naast ramen kunnen we ook zorgen voor de reiniging van trespa gevelbekleding en damwandreiniging.

We voeren ook kleine reparaties uit.

Heeft u dakgoten die kapot zijn? Of heeft u andere kleine reparaties die uitgevoerd moeten worden? Samen met u kijken we of we een passende oplossing kunnen vinden.

Naast schoonmaak- en kleine reparatiediensten verhuren wij ook verschillende hoogwerkers. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie over het huren van een hoogwerker, glasbewassing of damwandreiniging.

Schoonmaakbedrijf The Clean Window Ridderkerk zorgt met haar telescoopbewassing, het schoonmaken van trespa gevelbekleding of damwandreiniging ervoor dat uw bedrijf een representatieve uitstraling krijgt.

Met de biologische afbreekbare producten die ons schoonmaakbedrijf uit Ridderkerk gebruikt, leveren wij een bijdrage aan de technische levensduur van het gebouw.

Opleidingen en diploma's.

The Clean Window Ridderkerk bestaat sinds 1996 als schoonmaakbedrijf. Onze glazenwassers zijn minimaal in het bezit van Vakopleiding Glazenwasser, Module Glazenwasser in Uitzonderingssituatie, Basisveiligheid (VCA).

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glazenwasser-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

The Clean Window
IJsselstraat 36
2987CZ Ridderkerk

+31 (0)6 55770942

Deel deze pagina

The+Clean+Window img