Glazenwassersbedrijf W van Iersel

Glazenwassersbedrijf W van Iersel

Van Iersel Schoonmaakbedrijf is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor uw uitgevoerd. Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met u hieromtrent opnemen!

Van Iersel Schoonmaakbedrijf is opgericht in 1976 en bestaat inmiddels al 35 jaar. Het is een professionele onderneming die beschikt over ongeveer 15 man personeel, die graag uw werkzaamheden zeer goed en voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven,kerken,traphallen en instellingen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring en VCA leidinggevende,Hoogwerker certificaat. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.
Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor uw uitgevoerd. Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met u hieromtrent opnemen! hieronder een aantal voorbeelden van diensten die wij kunnen leveren/uitvoeren.

-Het reinigen van traphallen.

-Het reinigen van vloerbedekking.

- Het reinigen van natuurstenen vloeren.

- Glasbewassing.

- Specialistische reiniging.

- Schoonmaak & Onderhoud van kantoor/bedrijfspanden.

- Eenmalige oplevering.

- Bouwoplevering.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glazenwasser-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Glazenwassersbedrijf W van Iersel
Bogardeind 170
5664EN Geldrop

+31 (0)6 22971845

Deel deze pagina

Glazenwassersbedrijf+W+van+Iersel img