Vosveld Glazenwasserij En Schoonmaakbedrijf

Vosveld Glazenwasserij En Schoonmaakbedrijf

M. Vosveld Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!

M. Vosveld Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en geco├Ârdineerd.

Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor uw uitgevoerd.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De glazenwasser-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vosveld Glazenwasserij En Schoonmaakbedrijf
Moezelhavenweg 23
1043AM Amsterdam

+31 (0)20 6125810

Deel deze pagina

Vosveld+Glazenwasserij+En+Schoonmaakbedrijf img